MSBN final (2010-03-10)
Kategori: Tävling
Karta/område: Tullinge
Sträcka: 12.22 km
Tid: 62:20
Gick ut i täten med ett helt koppel duktiga löpare jagande någon/några minuter bakom. Jag sprang ganska kontrollerat och lagom fort under den inledande stadsorienteringen. Bara ett mindre misstag till k5.

Vid k6 hade jag tydligen ett försprång på 2 min till den jagande gruppen och allt kändes ganska bra, men i backen upp till 7:an var det helt stopp och i stort sett omöjligt att tas sig upp utan spår. Det var heller inge vidare smart att vara tunnklädd och inte ha några handskar på sig när man ska klättra i snön. Lite komiskt att jag ”sprang” så långsamt att GPS-klockan trodde att jag stod stilla och autopausade…

På vägsträckan därefter började jag må lite illa och missade även kontrollen. Där kom Olle B ikapp och jag hängde på honom till k10. Där gick de flesta runt som var snabbare och vi var helt plötsligt hel grupp löpare. På vägsträckorna kände jag mig spyfärdig och försökte ta i, men fick släppa ett 10-tal löpare förbi mig. Avslutande med jogg och struntade i att ge mig in i snön vid några kontroller.

Sammanfattningsvis inget vidare roligt lopp. Nu är det bara försöka friskna till och glömma detta. Det var iaf roligt att se att Olle och Peter återigen visade klass.
Visa kommentarer (0)
 
MSBN final (2010-03-10)